Duurzaamheids-
Hypotheek

De woningen in SANDT worden bijzonder duurzaam gebouwd. De EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 0. De woningen van Sandt worden in basis al aangeboden met een EPC van 0.

 

Van dit duurzame karakter van uw woning plukt u niet alleen nu de vruchten, maar zeker ook in de toekomst. Zo komen kopers van SANDT in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek.


MEER WETEN OVER DE DUURZAAMHEIDSHYPOTHEEK? LEES HET HIER!

 

 

Extra voordeel voor kopers in SANDT:
Door het duurzame karakter van de woningen in SANDT, hebben kopers de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Hiermee profiteert u van speciale voorwaarden en condities, zoals lagere rentes, betere voorwaarden en een hogere leencapaciteit. VORM heeft een eigen financiële divisie, VORM Finance. Iedere koper van een VORMHuis heeft recht op volledige begeleiding door VORM Finance en kan daarmee profiteren van unieke mogelijkheden. De Hypotheekspecialisten van VORM Finance helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper in SANDT heeft. Hiernaast een greep uit deze voordelen:

 

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt;
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren;
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw;
  • Een hogere hypotheek mogelijk omdat u een energiezuinig huis koopt;
  • Extra voordelige schadeverzekeringen;
  • Nog lagere maandlasten? Onder voorwaarden een deel hypotheek aflossingsvrij;
  • Advies- en bemiddelingskosten voor uw hypotheek slechts € 800,-;